Tilaa uutiskirjemme

Vaikuttivatko sivustollamme julkaistut artikkelit sinusta mielenkiintoisilta ja haluaisit tutustua aiheeseen lisää? Voit kätevästi tilata uutiskirjeemme tätä kautta, jolloin lähetämme sinulle sähköpostiin ilmoituksia juuri niistä uusista julkaisuista ja päivityksistä, jotka voisivat kiinnostaa sinua kaikkein eniten.

Uutiskirjeen tilaaminen on helppoa

Uutiskirjeemme tilaaminen on sivustomme kautta todella helppoa. Voit liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi täysin ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia, eli mikäli haluat poistua uutiskirjelistaltamme, ilmoita vain siitä meille.

Voit tilata uutiskirjeemme juuri silloin kuin itse haluat – vaikka sen jälkeen, kun olet jo tutustunut sivustomme julkaisuihin tai ennen kuin olet edes lukenut artikkeleitamme.

Pyrimme tekemään uutiskirjeestämme mahdollisimman persoonallisen, jotta löytäisit aina uusien julkaisujen joukosta kaikkein helpoiten juuri sellaiset artikkelit, jotka kiinnostavat sinua eniten.

Voit tilata uutiskirjeemme kätevästi suoraan verkkosivujemme kautta. Tarvitsemme tietojesi rekisteröintiä varten käytössä olevan sähköpostiosoitteen, jonne lähetämme sinulle aika ajoin tietoa uusista päivityksistä ja artikkeleista.

Emme kuitenkaan aio pommittaa sinua turhilla viesteillä ja ilmoituksilla, vaan haluamme luonnollisesti varmistaa, että saat ilmoituksia juuri sellaisista julkaisuista, jotka vastaavat omia mielenkiinnonkohteitasi parhaiten.

Tilaamalla uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietoa ajankohtaisista aiheista

Tilaamalla uutiskirjeemme tätä kautta saat aina ensimmäisten joukossa tiedon uusimmista ja ajankohtaisimmista aiheista. Mielenterveyshäiriöt, muistisairaudet, sairauksien hoito ja potilaiden kuntoutus sekä mielenterveyspalveluiden ylläpito ja kehitys ovat erittäin ajankohtaisia teemoja, joista tulisi mielestämme puhua vielä enemmän.

Nämä sairaudet ovat tänä päivänä erittäin yleisiä, sillä vuosittain noin 1,5 prosenttia suomalaisista sairastuu johonkin mielenterveyshäiriöön ja joka viides meistä suomalaisista sairastaa tälläkin hetkellä jotakin mielenterveyden häiriötä.

Jakamalla enemmän tietoa mielenterveyshäiriöistä voimme oppia käsittelemään omaa terveydellistä tilaamme paremmin ja vastaavasti voimme oppia myös suhtautumaan läheisen henkiseen kamppailuun entistä ymmärtäväisemmällä ja toista tukevalla tavalla.

Mielenterveyshäiriöt ovat kantanet harteillaan vuosisatojen ajan valtavan suurta stigmaa, minkä vuoksi monien mielestä näistä asioista puhuminen on edelleen tänä päivänä kovin vaikeaa.

Tilaamalla uutiskirjeen voit olla varma, että pidämme sinut ajan tasalla näistä aiheista sekä uusista tutkimustuloksista mielenterveyshäiriöiden diagnoosia ja hoitoa koskien.

Jos sinulla herää kysyttävää uutiskirjeen tilaamiseen tai uutiskirjelistalta poistumiseen liittyen, tai et jostain kumman syystä saa uutiskirjeitä, vaikka olet ilmoittautunut uutiskirjelistalle, voit täyttää sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen ja lähettää sen meille. Neuvomme sinua mielellämme uutiskirjeen tilaamista koskevissa kysymyksissä!